KARDEMİR YÖNETİMİ YOL AYRIMINDA… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARDEMİR YÖNETİMİ YOL AYRIMINDA…

Bu haber 26 Temmuz 2017 - 23:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KARDEMİR YÖNETİMİ SON VİRAJDA
KARDEMİR A.Ş İKİ AĞUSTOS’DA SEÇİMLİ GENEL KURUL YAPACAK
HÜKÜMET KARDEMİR YÖNETİMİNDE ESKİ İSTİKRARIN KORUNMASINI İSTİYOR
YOLBULAN’LAR İLE GÜLEÇ AİLESİ YOL AYRIMINA MI GELDİ?

 

 

KARDEMİR A.Ş 2 Ağustos tarihinde genel kurula yapmaya hazırlanıyor. Gerçekleştirilecek olan genel kurulda yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçim yapılacak.

KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan’ın artık fazla yaşlandığından dolayı yönetim de yer almayacağı kesinleşti.

Mutullah Yolbulan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, oğlu Mustafa Yolbulan’ın sürdürmesi bekleniyor.

YOLBULAN’LAR VE GÜLEÇ AİLESİ YOL AYRIMINA MI GİRDİ?

Mutullah Yolbulan’ın, Kamil Güleç ile uzun yıllar süren kader birliği, Yolbulan’ın yaşlanması ile son aşamalara geldiği kentte konuşuluyor.

Mustafa Yolbulan’ın, Güleç ailesi ile KARDEMİR A.Ş Yönetiminde bir arada yer almak istemediği iddiaları ise her geçen gün daha sık yer alırken, şimdi KARDEMİR A.Ş’yi tek aile mi yönetecek sorusu da gündeme geldi.

 

HÜKÜMET İSTİKRAR İSTİYOR

KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ile Yönetim Kurulu Üyesi olan oğlu H. Çağrı Güleç’in, Mutullah Yolbulan’ın varisleri tarafından yönetimde yer almaması istendiği iddiaları karşısında Hükümet kanadının rahatsız olduğu da ifade ediliyor.

KARDEMİR A.Ş’nin tek aile tarafından yönetilme fikrine Hükümet kanadının sıcak bakmadığı belirtilirken, Hükümetin Yolbulan’lara “eski yönetim istikrarı korunsun” mesajı verdiği belirtiliyor.

 

TALAT YILMAZ İSMİ RAHATSIZLIK OLUŞTURUYOR

KARDEMİR A.Ş, 2 Ağustos’ta yapılacak olan genel kurul öncesi KAP’a bildirdiği bağımsız yönetim kurulu aday listesi içinde yer almazken, Mustafa Yolbulan’ın kayınbiladeri olan Talat Yılmaz’ın yönetimde yer alması istendiği ifade ediliyor ve Mustafa Yolbulan’ın bu isteğine ise Kamil Güleç’in sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Talat Yılmaz isminin KARDEMİR A.Ş Yönetiminde yer alamsının doğru olmadığı sadece Kamil Güleç tarafından değil, kentin önde gelen dinamikleri tarafından da belirtiliyor.

 

BAĞIMSIZ YÖNETİCİLER KAP’A BİLDİRİLDİ

2 Ağustos’ta yapılacak olan genel kurul öncesi, KARDEMİR A.Ş kısa adı Kamu Aydınlatma Platformu olan KAP’a bildirdi.

KAP’a bildirilen Bağımsız Yönetim Kurulu adayları şöyle; Nazım Ekren, Mustafa Ayhan Kalmukoğlu, Celalettin Çağlar, Ferda Besli, Osman Kahveci ve Necati Özsoy.  Bu 6 isimden 4’ü bağımsız yönetim kurulu olarak seçilecek

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.