Kdz. Ereğli Belediyesi sevgi zinciri oluşturacak « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Kdz. Ereğli Belediyesi sevgi zinciri oluşturacak

Bu haber 31 Mart 2017 - 10:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle otizme dikkat çekmek için etkinlik düzenledi.
Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki özel rehabilitasyon merkezlerinin temsilcileri sosyal hizmetler merkezi yetkilileri ve iş okulu yetkilileri ile bir toplantı yaparak 02 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak etkinlikleri belirledi. Saat 14.00’te Bozhane mevkiinde başlayacak olan etkinlikler kapsamında katılımcılara mavi renkli şapka, tişört ve balonlar dağıtılacak ve Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş yapılacak.
Anıt önünden başlayarak sahil boyunca renkli görüntüler oluşturacak olan etkinliklerde sevgi zinciri oluşturulacak. Havaya fırlatılan balonların ardından Anfi Tiyatroda engellilere yönelik program devam edecek.
Engellilere ve özel çocuklar ve annelere her zaman pozitif ayrımcılık uygulayacağını vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “2 Nisan Otizm farklılık gününde tüm Ereğli olarak otizme dikkat çekmek için gelin hepimiz mavi ışık yakalım. İlçemizde yine bir güzelliği başaralım tüm Ereğli halkını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.
Etkinliğe tüm Ereğli halkı davet edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.