KDZ. EREĞLİ’DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KDZ. EREĞLİ’DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE MOTOSİKLET İLE TİCARİ TAKSİNİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI.

Bu haber 27 Ocak 2015 - 13:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Müftü Mahallesi Göztepe Köprüsü çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salih Özdemir idaresindeki 67 T 8004 plakalı ticari taksi ile Atilla Doğru idaresindeki 67 UA 458 plakalı motosiklet çarpıştı. Kaza sırasında motosikletten fırlayan sürücü Atilla Doğru ticari taksinin camına çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine çağrılan ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Ticari taksi sürücüsü ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.