Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Kepez Çaylısoğlusporlu Şevval Bayrak Türkiye Şampiyonu oldu

Bu haber 18 Mart 2017 - 10:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Takvondo Türkiye Şampiyonası’nda Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü sporcusu Şevval Bayrak rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Taekvondo branşında antrenörler Murat Kalem ve Zeki Kalem 5 sporcu ile birlikte Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Turnuvada 3 yıldır Taekvondo yapan Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Şevval Bayrak yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanırken, 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 3. Sınıf öğrencisi Rabia Bozkurt ve Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu öğrencisi Aylin Arıkan Türkiye 3.’sü oldu. Kepez Çaylıoğluspor Taekvondo takımı antrenörü Murat Kalem, turnuvada yarın 13 yaşındaki Cumhuriyet Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Sarı ile İmam Hatip Ortaokulu 4. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Eda Nur Yaman’ında maçlara çıkacağını ve kendilerinden de madalya beklediklerini söyledi.
Yalman “Çocuklarımızla gurur duyduk”
Kepez Çaylıoğluspor Kulübü Başkanı Zafer Yalman ise Ereğli ve Zonguldak’ı turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek başta Türkiye Şampiyonu olan Şevval Bayrak olmak üzere Türkiye 3.’sü olan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’ı tebrik etti. Yalman konuşmasında “Gençlerimize fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini her seferinde bizlere gösteriyorlar. Muğla’da düzenlenen düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekvondo Türkiye Şampiyonası yıldızlar kategorisinde Şevval Bayrak isimli sporcumuz Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Yine turnuvaya katılan sporcularımızdan Rabia Bozkurt ve Aylin Arıkan’da Türkiye 3.’sü oldu. Başarılarından dolayı 3 sporcumuzu da tebrik ediyorum. Bu başarının mimarları Murat ve Zeki Kalem hocalarımıza, sporcularımızın ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yalman turnuvada yarın müsabakalara katılacak olan Zeynep Sena Sarı ile Eda Nur Yaman’a da başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.