KIRIK MİLLETVEKİLLERİNİ TAKMIYOR! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KIRIK MİLLETVEKİLLERİNİ TAKMIYOR!

Bu haber 05 Ekim 2017 - 1:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ile yine AK Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı arasında kronikleşen kavga artık her boyuta taşındı

En son İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın dükkanının önündeki var olan taksi durağında araç sayısının fazlalığından, İlçe Başkanı teşkilat içinden 60 kişilik ekiple AK Parti Genel Merkezine adeta bir çıkarma yapmıştı.

Akşam ilerleyen saatlerde AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yenice İlçe Başkanı Kırık’ın kısa süreli görüşmesinde Karabük Milletvekillerinin hazır bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Zamanın Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar zamanında da başına buyruk hareketleri ile sürekli gündem olan ilçe başkanı Yılmaz Kırık, İl Başkanlığı boşluğundan kaynaklanan teşkilat hiyerarşisini de bu nedenle ortadan kaldırmış ve son hamlesi olan Cumhurbaşkanı ile görüşmesinde “Milletvekillerini de atladı mı?” sorusunu gündeme getirdi.

MİLLETVEKİLLERİNİ YOK SAYDILAR

Hiçbir plan ve program dahilinde olmadığı iddia edilen ziyarette İl Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile  görüşmek isteyen heyet, Mecliste Burhanettin Uysal ile görüşme imkanı bulmuş ve gecenin ilerleyen saatlerinde de ayaküstü de olsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayetlerle ilgili dosyayı veren İlçe Başkanı Kırık’ın görüşmesinde Milletvekillerin en azından bir tanesinin bile bulunmaması Yenice’de yaşanan sıkıntının boyutunu gözler önüne seriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Vatandas6 Ekim 2017 / 12:37Yanıtla

Adamin ekmek teknesine zeki cayli incir agaci dikmis adam hakli milletvekiliyle falan vakit kaybetmemis direk kafadan cozmus olayi . Zaten hangi milletvekili soz gecirebildiki cayliya

hüsamettin küçük12 Ekim 2017 / 09:14Yanıtla

yılmaz kırık en büyük başkan.ne belediye başkanı zeki çaylı’yı ne de karabük milletvekillerini takıyor.doğrudan tayyip erdoğan ile görüşüyor.astığı astık kestiği kestik.her memlekete lazım böyle küçük tayyipler.vallahi çok trajikomik bir durum.