KÖMÜRLÜKTE ÇIKAN YANGIN İÇİN MAHALLELİ SEFERBER OLDU

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
27 Ocak, 2015 00:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 7
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankZonguldak’ın Ereğli ilçesinde dört katlı bir binanın kömürlüğünde çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri ve mahalle sakinleri seferber oldu. Çalışmalar sırasında bir çok kişi dumandan etkilenirken, yangının söndürülerek kontrol altına alınması sonucu mahalleli rahat bir nefes aldı.

Yangın gece saat 22.00 sıralarında Topçalı Mahallesi Gazi Hüseyin Arslan Sokak’ta ki 4 katlı bir binanın bodrumunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsmail Arslan’a ait binanın bodrum katından bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Kömür ve odunların da tutuşması ile büyüyen yangını mahalle sakinleri kendi imkânları ile söndürmeyi başaramayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yoğun duman nedeniyle yangını kontrol almakta güçlük çekti. . Mahalle sakinleri polis ve itfaiye ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen yangın mahallinden uzaklaşmayarak söndürme çalışmalarına yardım etmeye çalıştı. Birçok mahalleli yoğun dumandan etkilenirken, kendilerine ayran ve yoğurt yedirildi. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda kontrol altına alınan yangının söndürülmesi sonrası mahalleli rahat bir nefes aldı

Topçalı Mahallesi Muhtarı Şakir Başol yangının alt katta bulunan odun ve kömürlerin tutuşması sonucu çıktığını tahmin ettiklerini belirterek üç ailenin yaşadığı evde hiç kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Polis çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.[gallery ids="6293,6294,6295,6296,6297,6298"]

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ŞEHİT NURİ ÖZCAN’IN NAAŞI KARABÜK’E GELDİ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
14 Kasım, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 60
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik

Gürcistan'da C-130 askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın naaşı Ankara'daki törenin ardından Zonguldak Havalimanı'nda karşılandı. Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelirken Gürcistan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubayı Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın (53) şehadet haberi, memleketi Karabük'teki ailesine ulaştı. Ankara'daki Mürted Hava Meydanı'nda düzenlenen askeri törenin ardından şehitlerin naaşları defnedilmek üzere havayoluyla memleketlerine gönderildi. Şehit Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın naaşı da memleketi Karabük'e getirilmek üzere Zonguldak Havalimanı'nda karşılandı. Şehit Özcan'ın annesi Şamiye Özcan ile babası Mehmet Özcan, eşi ve iki çocuğu havalimanında gözyaşı döktü. Karşılama törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Mummer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şehidin naaşı karşılama töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Karabük'e gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.