KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ..!

Bu haber 21 Aralık 2019 - 12:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siyasi Partilerde kongre süreci devam ederken Cumhur ittifakının tarafları Yenice’de bir araya geldi.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Safranbolu’yu CHP’ye, Eskipazar, Yenice ve Yortan Belde Belediyelerini ittifakın küçük ortağı MHP’ye kaptıran ve elinde sadece Eflani ve Ovacık Belediyeleri kalan AK Parti’de gözler kongrelere çevrildi.
İlk olarak Eskipazar ilçe başkanını görevden alarak kongre startını veren AK Parti’de Yenice ilçe başkanı Yılmaz Kırık’ın da görevden alınacağı siyasi kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğinden bahsetti. Kırık Cumhur ittifakının kuralları gereği bir araya gelerek ilçenin sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu yönünde açıklama yapmasına rağmen kamuoyunda bu resim karesi “ Köprüden önce son çıkış” şeklinde yorumlara neden oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
yaşar soylu21 Aralık 2019 / 14:48Yanıtla

Önce reis sözlerini tutsun ayrıştırıcılığı bıraksın