KUZENLERDE FİKİR AYRILIĞI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KUZENLERDE FİKİR AYRILIĞI…

Bu haber 20 Kasım 2018 - 17:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu yeni Başkan ve Başkan Vekilini seçmek için toplandı. Toplandı toplanmasına da dün yönetim kurulunda çıkan karardan tutun içerde yaşanan gelişmeler rahmetli Mutullah Yolbulan’ın kemiklerini sızlatıyorlar…

KARDEMİR A.Ş.’deki Ömer Faruk Öz’ün Yönetim Kurulu Başkanı olması kamuoyunda Kayyım olarak nitelenmiş ve hakim hissedarların birbirleri ile olan kavgası bağımsız olarak atanan bir yönetim kurulu üyesinin Güleç ailesinin desteğini alarak başkanlık koltuğuna oturmasına kadar varmış ve bu konu şehirde 7’den 70’e her kesim tarafından eleştirilmişti.

Özellikle son haftalarda hakim hissedar ailelerin anlaşmaya vardığı ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’e karşı fikir birliği içinde olduğu hem yazıldı hem de konuşuldu.

Son haftaya kadar iki hakim hissedar aileler tarafından Ömer Faruk Öz’ün başkanlığı bırakacağı\bıraktırılacağı söylentileri artık yüksek sesle konuşulmaya başlanmış ve başkanlığın tekrar Yolbulan grubuna geçeceği söyleniyordu.

Ama olmadı…

Aileler son virajda yine fikir ayrılığına düştü…

Bağımsız üye Ömer Faruk Öz’e desteğini vererek Yönetim Kurulu Başkanı yapan Güleç ailesi bu sefer de bağımsızların desteğini alarak Güleç ailesi adına Kamil Güleç KARDEMİR A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantısında Kamil Güleç’in karşısına aday olarak çıkan Mustafa Yolbulan şok üzerine şok yaşadı. 4 Bağımsız üyenin tamamının oyunu alan Kamil Güleç kendi oylarıyla birlikte 6 oyu buldu ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kamil Güleç’in karşısına aday olarak çıkan Mustafa Yolbulan’ın garanti olarak gördüğü 5 oydan biri kendi oyu olmak üzere sadece 2 oy aldığı, Murat ve Burak Yolbulan kardeşlerin ve Yücel Grubu adına Atilla Tamer Alptekin çekimser kaldığı iddia edilen oylama gündeme bomba gibi düştü.

Mustafa Yolbulan yönetim kurulu başkanlık seçiminde adeta kendi ailesi tarafından sırtından hançerlendiği kamuoyunda konuşuluyor…

Şehirdeki “AMCA” rolünü rahmetli Mutullah Yolbulan’dan sonra Kamil Güleç’in üstlenmesi Karabük’te olmayan eşraf yapılanmasının bir başlangıcı olup olmayacağı merak ediliyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.