Mahalleli karantinanın bitişini oynayarak kutladı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Mahalleli karantinanın bitişini oynayarak kutladı

Bu haber 07 Temmuz 2020 - 14:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘ün Safranbolu ilçesinde mahalle sakinleri birden fazla korona virüs (Covid19) vak’asının görülmesinden dolayı uygulanan 21 günlük karantinadan oyun havası oynayarak çıktılar.
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından birden fazla pozitifli vak’anın görüldüğü İsmetpaşa Mahallesi Çağlayan Caddesi Beşgöz Sokak ve buraya çıkan tüm yollarda uygulanan 21 günlük karantina süresi sona erdi. Mahalle sakinleri, cadde ve sokaklara giriş ve çıkışları engellemek amacıyla konulan bariyerlerin önüne gelerek karantinanın bitişini oyun havası oynayarak kutladı. Saatler 24.00’ı gösterdikten sonra karantinanın kalkması ile birlikte araçları konvoy yaptığı belirlenen mahalle sakinleri ilçede tur attı.
‘14 günlük karantina süresi uzatılmıştı’
Birden fazla pozitifli vakanın görülmesinden dolayı 27 Haziran 2020 tarihi saat 24.00’e kadar uygulanacak olan karantina süresinin giriş çıkışların izne bağlı olmak kaydıyla İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 07 Temmuz 2020 saat 24.00’e kadar uzatılmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.