Melih Gökçek: “CHP ve MHP’liler, Sandığa Gitmeden Önce Bu Videoyu İzleyin” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Melih Gökçek: “CHP ve MHP’liler, Sandığa Gitmeden Önce Bu Videoyu İzleyin”

Bu haber 04 Haziran 2015 - 13:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti’yi sandıkta deviremeyeceğini anlayan ve kapalı kapılar ardında koalisyon hesapları yapan CHP, MHP ve HDP’nin kirli yüzünü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bir kez daha ortaya çıkardı…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından ve bazı televizyon kanallarından canlı olarak paylaştığı video ile gündemi sarsmaya devam ediyor. Gökçek, gece boyunca Twitter hesabından aşağıda paylaştığımız videoyu paylaşarak CHP ve MHP’lilerin sandığa gitmeden önce bu videoyu izlemeleri gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada koalisyona göz kırpmış ve “Vatandaşın tercihi öyleyse koalisyon olur” demişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise HDP’nin barajı aşmasının MHP’yi karlı çıkaracağını söylemişti.

CHP ve MHP’den gelen bu açıklamalar koalisyon umuduna giren muhalefetin geçmişte yaşananları unuttuğunu gösteriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katıldığı programda ve twitter hesabından paylaştığı aşağıda video ise CHP ve MHP tabanını oldukça rahatsız edeceğe benziyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.