MHP’den Aday Değerlendirmesi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

MHP’den Aday Değerlendirmesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) TOKAT İL BAŞKANI FATİH DEMİRKOL, MHP TARAFINDAN AÇIKLANAN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Bu haber 08 Nisan 2015 - 16:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP tarafından açıklanan milletvekili aday listesini değerlendirdi.

Parti binasında milletvekili aday listesini basın mensuplarına değerlendiren Başkan Demirkol, MHP’nin liste olarak AK Parti ve CHP’ye göre daha güçlü olduğunu ileri sürdü. MHP’nin Tokat’ta 15 aday adayı ile çıktığı yolda belirlenen 5 milletvekili adayı ile seçimlerde farkını göstereceğini ifade eden Başkan Demirkol, “Yaptığımız aday tanıtım toplantısında adaylarımızla listeye girmeleri veya girmemeleri halinde 7 Haziran gecesine kadar birlikte çalışacağımızın sözünü vermiştik. MHP Genel Başkanımıza İl Başkanlığı tarafından Tokat’ta yaptırılan anket ve temayül yoklamalarını dikkate aldığı için teşekkür ediyorum. Diğer siyasi partilerin liderlerini de buradan eleştiriyorum. Çünkü Tokatlının aklı ile bir kez daha dalga geçilmiştir” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Adaylarını isimleri şu şekilde: “Abdurrahman Başkan(Ziraat Mühendisi), Hüseyin Erkan İkikat (Harita Mühendisi), Yücel Bulut (Avukat), Mustafa Afşin Ünverdi (Avukat), Kübra Sever Taşkıran (Büro Görevlisi)”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.