MHP’LİLER SEÇİM STARTINI HUZUREVİNDEN VERDİ

Avatarı
Karabük Haber tarafından
25 Ocak, 2015 17:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 4
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı, Haziranda ayında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinin startını Kastamonu Huzurevi’nden verdi. Huzurevi sakinlerine sazlı-sözlü eğlence düzenleyen MHP’liler, aynı zamanda büyüklerinin hayır duasıyla yola çıkmak için ilk olarak huzurevinde program düzenleme kararı aldıklarını söylediler.

Kastamonu Huzurevi sakinleri, MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sazlı-sözlü eğlencede gönüllerince eğlendiler. Çeşitli ikramların da yapıldığı eğlencede yaşlılar, sahneye çıkarak hünerlerini gösterdiler. Çiftetelli oynayarak gönüllerince eğlenen yaşlılar, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da MHP Merkez İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler. Ayrıca eğlencede, Sepetçioğlu oyununu oynayan gençler, yaşlılardan büyük alkış topladı.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu ile yönetim kurulu üyeleri, eğlence öncesi yaşlılarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinlediler.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, seçim çalışmalarına huzurevinden başladıklarını belirterek, “3 Ocak 2015 tarihinde seçilerek yönetime gelen Merkez İlçe Teşkilatı, çalışmalarına başladı. İlk olarak Merkez İlçe Teşkilatı, büyüklerin ellerini öpüp hayır dualarını almak için huzurevine program düzenlemiştir. Düzenlediğimiz bu programla, büyüklerimize saygı ve hürmetimizi göstermek, ayrıca İslam ahlakına göre büyüklerimizin ellerinden öpüp, hayır dualarını almak istedik. Bu kapsamda 6 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde hem başarılı, hem önde, hem de Kastamonu’da zirvede birinci parti olmasıyla ilgili çalışmalarımıza bismillah demiş bulunmaktayız. İnşallah hayırlara vesile olur. Büyüklerimizin hayır duasıyla yolumuza devam ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ŞEHİT NURİ ÖZCAN’IN NAAŞI KARABÜK’E GELDİ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
14 Kasım, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 47
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik

Gürcistan'da C-130 askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın naaşı Ankara'daki törenin ardından Zonguldak Havalimanı'nda karşılandı. Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelirken Gürcistan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubayı Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın (53) şehadet haberi, memleketi Karabük'teki ailesine ulaştı. Ankara'daki Mürted Hava Meydanı'nda düzenlenen askeri törenin ardından şehitlerin naaşları defnedilmek üzere havayoluyla memleketlerine gönderildi. Şehit Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın naaşı da memleketi Karabük'e getirilmek üzere Zonguldak Havalimanı'nda karşılandı. Şehit Özcan'ın annesi Şamiye Özcan ile babası Mehmet Özcan, eşi ve iki çocuğu havalimanında gözyaşı döktü. Karşılama törenine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Mummer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şehidin naaşı karşılama töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Karabük'e gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.