Milletvekili Aday Adayı Turan: “Giresun Bizim Sevdamız” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Milletvekili Aday Adayı Turan: “Giresun Bizim Sevdamız”

GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HASAN TURAN, GİRESUN’DAKİ YOĞUN ÇALIŞMALARININ ARDINDAN GİRESUN ADINA ÇALIŞMALAR YAPMAK ÜZERE İSTANBUL’A GİTTİ. GİRESUN’DAKİ ADAY TANITIM ÇALIŞMALARINDA GİRESUN’UN BÜTÜN İLÇELERİNİ ZİYARET EDEN TURAN, KÖYLERE DE ÇIKARAK YOĞUN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜ.

Bu haber 11 Mart 2015 - 13:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Giresun milletvekili aday adayı Hasan Turan, Giresun’daki yoğun çalışmalarının ardından Giresun adına çalışmalar yapmak üzere İstanbul’a gitti.

7 Haziran 2015 genel seçimleri için Giresun’dan milletvekili aday adayı olan Hasan Turan, köy-kent demeden yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Turan, Giresun Günleri hazırlıkları ve Afyonkarahisar’daki Giresun Şehitliğini düzenleme çalışmaları için İstanbul’a gitti.

Giresun’daki aday tanıtım çalışmalarında Giresun’un bütün ilçelerini ziyaret eden Turan, köylere de çıkarak yoğun bir çalışma yürüttü. Giresun’daki STK, basın kuruluşları, meslek odaları, dernek ve kanaat önderlerini ziyaret eden Turan, gördüğü ilgi ve destekten çok mutlu olduğunu söyledi. Özellikle köylerdeki vatandaşların gösterdiği samimi ve doğal sevgiden oldukça etkilendiğini belirtti.

“Giresun bizim sevdamız” diyen Turan, Afyonkarahisar İscehisar’daki Giresun şehitliğinin yeniden düzenlenmesi çalışmaları için Afyonkarahisar’a gideceğini söyledi. Turan, “Giresun’a, hemşehrilerime ve medeniyet tasavvurumuza hizmetkarlığı her türlü durum ve şartlarda devam ettireceğim. Bunun için tanımlanmış bir makama ihtiyacım yok, Giresun sevdamız her platformda devam ediyor. Afyon’daki Giresun şehitliğimizin genişletme ve düzenleme çalışmaları için yetkililerle önceden planlanmış çalışmaların başlatılması için İscehisar Kaymakamı ile görüştüm. Şehitliğimize Giresun temalı görsellerle donatılmış bir cevre düzenlemesi yapmak, gelen ziyaretçileri ağırlayacak kapasitede genişletmek ve peyzaj çalışmaları yapmak için İscehisar’a gideceğim. İnşallah şehitlerimizin şanına uygun bir çalışma olur. Bu tür işleri yaparken aldığım manevi haz her şeyin üstünde” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.