Minik öğrencilerden asker abilerine çorap « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Minik öğrencilerden asker abilerine çorap

Bu haber 07 Mart 2018 - 0:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te Anaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere çorap gönderdi.
Merkeze bağlı 100. Yıl Anaokulunun minik öğrencileri, harçlıklarını birleştirerek, öğretmen ve velilerin de destekleriyle aldıkları çorapları hediye paketlerine yerleştirerek, yazdıkları mektup ve boyadıkları asker resimlerini harekata katılan askerlere ulaştırılmak üzere kargoya verdi. Programda konuşan Karabük Vali Yardımcısı Abdülhalim Can, öğrencilere bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Hazırlamış olduğunuz bu çorap ve mektuplar, Afrin’de düşmana karşı mücadele eden askerlerimize moral olsun, dua olsun diye gönderiyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Anaokulu’nda düzenlenen etkinliğe Karabük Vali Yardımcısı Abdülhalim Can, Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, KYK İl Müdürü Kadir Öztürk, Valilik Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz, Anaokulu Müdiresi Aişe Yatmaz ile öğrenciler katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.