MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ 100 METRE SÜRÜKLENDİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ 100 METRE SÜRÜKLENDİ

Bu haber 16 Ağustos 2020 - 1:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘te, bir otomobilin arkadan çarptığı motosiklet sürücüsü yaklaşık 100 metre sürüklendi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük‘ten Safranbolu istikametine giden Yiğit K, yönetimindeki 78 BN 200 plakalı otomobil, önünde ilerleyen yabancı uyruklu Mustafa Dheeya Shakır’in (31) kullandığı motosiklete çarptı.
Yola savrulan motosikletin sürücüsü Shakır, yaklaşık yüz metre sürüklendi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine ambulans sevk edilirken, yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.