MÜSİAD’dan AK PARTİ’ye Ziyaret « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

MÜSİAD’dan AK PARTİ’ye Ziyaret

Bu haber 17 Şubat 2016 - 18:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve Yönetim Kurulu üyeleri , AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ı makamında ziyaret etti.
MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur beraberinde başkan yardımcısı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve Yönetim kurulu üyelerine 1 Kasım seçimleri sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişinde geçen ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “ 1 Kasım seçimleri sonrası sivil toplum örgütlerine bizlerde ziyaret edememiştik. Son 10 gündür parti olarak ziyaretlerimize başladık. MÜSİAD Başkanımız Ahmet Nur ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız 1 Kasım seçimleri sonrası bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. AK Parti olarak köy ve mahalle gezilerimizin ardından bizlerde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz olacak” dedi.
MÜSİAD KARABÜK Şube Başkanı Ahmet Nur ise, Türkiye’nin 1 Kasım’da bir badireden döndüğünü söyleyerek, “ Milletimiz sağduyu göstererek 1 Kasım’da tek başına bir iktidar çıkarttı. Sağlıklı bir yapı oluştuğundan MÜSAİD olarak mutluyuz. İnşallah sağlıklı bir muhalefette oluşur da daha rahat ederiz. Ev sahipliğinde ve misafirperverliklerinden dolayı AK Parti İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret hatıra fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.