NURETTİN TÜMEN GÜVEN TAZELEDİ… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

NURETTİN TÜMEN GÜVEN TAZELEDİ…

Bu haber 08 Ocak 2022 - 18:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.
İki adayın yarıştığı ve rekor düzeyde katılımın sağlandığı Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri’nde mevcut başkan Nurettin Tümen, güven tazeledi.
Karabük Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde mevcut Başkan Nurettin Tümen ile Ali Rıza Gökçekli yarıştı. Bin 197 seçmenin oy kullandığı seçimlerde mevcut Başkan Nurettin Tümen rakibine 80 oy fark atarak 631 oy ile yeniden güven tazelerken, Ali Rıza Gökçekli ise 551 oy aldı.
Seçim kurulunun sandıktan çıkan oyları tek sayarak açıklamasının ardından mevcut başkan Nurettin Tümen, kazananın esnaflar olduğunu belirterek, rakibi Ali Rıza Gökçekli’yi kucaklayarak birbirlerini tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.