ÖĞRENCİLERE SAVAŞ SANATI ÖĞRETİLMİŞ! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÖĞRENCİLERE SAVAŞ SANATI ÖĞRETİLMİŞ!

Bu haber 24 Temmuz 2016 - 13:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ÖRGÜTLE BAĞLANTISI OLDUĞU BELİRLENEN ESKİ YURT BİNASINDA ELE GEÇİRİLEN KİTAPLAR ARASINDA EN DİKKAT ÇEKENİ “SAVAŞ SANATI” KİTABI

20160723AW808509_04-(1)

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ile irtibatlı olduğu belirlenen eski yurt binasında yapılan aramada, örgütün elebaşına ait çok sayıda kitap ve boş iki mühimmat sandığı bulunmuştu.

Binanın bahçesine atılmış kitaplar arasında, Sun Tzu tarafından yazılmış, askeri taktikler ve savaş üzerine bir çalışma olan “Savaş Sanatı” kitaplarının bulunması dikkat çekti.
Üzerinde Taraf Gazetesi tarafından okurlarına armağandır ibaresinin bulunduğu kitabın içeriğinde bir ülkenin nasıl ele geçirileceği, askeri saldırı ve psikolojik taktiklerden oluşan 13 bölüm yer alıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.