Ordu’da Numan Kurtulmuş Coşkusu

blank
tarafından
07 Nisan, 2015 18:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 8
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankAK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ordu’dan aday olmasının Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.

Av. Uğur Çelenk yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un siyasi birikimi, akademik kariyeri, dürüst ve çalışkanlığı ile her zaman Ordu’nun gururu olduğunu söyledi. Kurtulmuş‘un Ordu’dan aday olmasının teşkilatlarda büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olduğunu vurgulayan Çelenk, “Ordu kamuoyunun da aynı sevinci ve hassasiyeti paylaşacaklarına inanıyorum. Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır. Diğer 4 arkadaşımızla birlikte Ordu bir kez daha Ankara‘da güçlü şekilde temsil edilecektir” dedi.

7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin ‘5’te 5’ yapmak olduğunu dile getiren Çelenk, “Biz, Adalet ve Kalkınma Partisi kendisini siyasetin merkezinde konumlandıran muhafazakar demokrat bir kitle partisidir. Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti, kurulduğu 2001’den bu yana girdiği her seçimden ve 2 halk oylamasından başarıyla çıkmış, üst üste üç dönem oylarını artırarak iktidarını koruma başarısı göstermiştir. AK Parti’nin geliştirdiği ‘muhafazakar-demokrat’ siyasi kimlik, kurumsallaşarak büyük bir siyasi cazibe merkezine dönüşmüş ve diğer bölge ülkelerine örneklik teşkil edecek bir ilham kaynağı haline gelmiştir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK’TE FUHUŞ OPERASYONU

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Kasım, 2025 17:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 110
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'te fuhşa teşvik, aracılık, yer temini ve zorlama suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile Teknik Takip ve İzleme Büro Amirliği ekiplerince yürütülen projeli dosya kapsamında, 24 Temmuz-4 Kasım 2025 tarihleri arasında teknik takip çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonucunda kent merkezinde faaliyet gösterdiği belirlenen 2 hedef şüpheliye yönelik 5 Kasım'da operasyon düzenlendi. Yakalanan şüphelilerin 4 kadına fuhuş yaptırmak amacıyla aracılık ettikleri ve yer temin ettikleri tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi kapsamında 6 kişiye toplam 55 bin 482 lira idari para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.