Orduspor’da Play-off Hedefi

blank
tarafından
04 Mart, 2015 15:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Tıklanma Sayısı: 6
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankOrduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, sahalarında kazandıkları Hatay Büyükşehir Belediye maçının üzerlerindeki baskıyı azalttığını ve bundan sonraki süreçte hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı 7 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı OGM Orman Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hatay BŞB maçında alınan galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Orduspor Baş antrenörü Alper Durur, artık üzerlerindeki yükün azaldığını, seri galibiyetler alarak play-off için çalışacaklarını belirtti. Takımda hiçbir sakatlık probleminin olmadığına dikkat çeken Durur, Ankara deplasmanın zorlu geçeceğini ifade etti.

"ÜZERİMİZDEKİ BASKI AZALDI"

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Baş antrenörü Alper Durur, Orman Gençlik takımının çıkış yapmak istediğini belirterek, zor bir maçın kendilerini beklediğini vurguladı. Takımda havanın çok iyi olduğunu anımsatan Durur, "Hatay maçı bizim için çok önemliydi ve galip geldiğimiz için takım olarak çok mutluyuz. Alınan bu galibiyet üzerimizdeki yükü hafifletti. Matematiksel olarak herşey belli değil ancak zorlu maçları atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefimiz her maçı son maçımız gibi oynayarak play-off mücadelemizi devam ettirerek, Ordu şehrine başarılar getirmek istiyoruz. Orman Gençlik maçı bizim için zor bir maç olacak, Ankara zor bir deplasman. Çalışmalarımız çok iyi, takımda sakat oyuncu yok ve moral motivasyonumuz başarıya endekslendi. Orman Gençlik takımı da istediği sonuçları alamasa da artık çıkış yapıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ankara’da çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.

"ARTIK ÇOK İYİ TAKIM OLDUK"

Sezona yeni bir takımla başladıklarını ve adaptasyon sürecini atlattıklarını ifade eden Alper Durur, "Sezona geçen yılın kadrosundan çok farklı bir kadro ile başladık. Yeni transferlerimiz oldu. Bu süreçte giden-gelen oyuncularımız olsa da takım artık bir birini tanıyan takım oyununu ortaya koyan mücadeleler vermeye başladı. Basketbol’da bazı şeylerin oturması lazım biz bu süreci atlattık ve artık çok iyi bir takımız. Çok mücadele edeceğiz Ordu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ordu’da bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan kemik seyircimize teşekkür ederiz. Onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARABÜK TSO’DA BAKANLIK HEYETİ İLE İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
11 Aralık, 2025 18:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 100
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Kılıç ve İhracat Genel Müdürlüğü Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanı Ali Rıza Oktay, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katılım sağladı. Toplantıya; KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Karabük Özel Sektör Demir-Çelik Haddecileri Derneği Başkanı Pehlivan Baylan’ın yanı sıra iş insanları ve sektör temsilcileri katıldı. Toplantı heyetinde ayrıca Ticaret Bakanlığı’ndan Bakanlık Uzmanları Uğur Yalçın ve Mehmet Güneş ile Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği’nden Müdür Uygar Tatar, Şef Oğuzhan İnci ve Uzman Yiğit Can Kurtkaya yer aldı. Toplantıda, demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren haddehanelerin hammadde temini ve üretim planlaması süreçlerinde karşılaştıkları zorluklar ele alınarak, sektörün sürdürülebilirlik ve rekabet gücünü artırmaya yönelik çözüm önerileri değerlendirildi. Bakanlık heyeti, sektör temsilcilerinin ilettiği sorun ve taleplerin çözüm süreçlerinin ilgili birimlerle koordinasyon içinde takip edileceğini ifade etti. İstişare toplantısının ardından heyet, Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yatırımını tamamlayan Işık Çelik Sanayi Ticaret A.Ş. fabrikasında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında, Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan heyete eşlik ederek fabrikanın üretim süreçleri, makine ve ekipman parkı ile kapasitesine ilişkin bilgiler aktardı. Heyet, programın devamında Serhat Demir Çelik A.Ş.’yi ziyaret etti. Firma yetkilisi Gökalp Büyükbektaş tarafından karşılanan heyet, tesiste yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ticaret Bakanlığı heyetinin Karabük programı, ziyaretlerin ardından sona erdi. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, programın ardından yaptığı değerlendirmede, Ticaret Bakanlığı heyetinin Karabük’e gerçekleştirdiği nazik ziyaret için teşekkür ederek, sektörün taleplerini dinleme ve çözüm süreçlerine katkı sunma yönündeki yaklaşımlarının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Çapraz, demir-çelik sektörünün karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.