ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNDEN BIÇAKLI TEHDİT « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNDEN BIÇAKLI TEHDİT

Bu haber 18 Eylül 2024 - 18:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük‘te bir ortaokul öğrencisi, arkadaşlarına bıçakla saldırarak tehditlerde bulundu. O anlar bir velinin cep telefonuyla kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi D.D, bu yıl başladığı okulda yanında getirdiği çakmakla başka öğrencilerin saçlarını yaktı. Diğer veliler ise öğrencinin yaptığı zorbalık nedeniyle okul müdürüne şikayette bulundu. Çocuklarının zarar görmesinden korkan ve D.D’nin hareketlerini takip eden veliler, D.D’nin diğer çocuklara saldırdığını fark etti. D.D, arkadaşından aldığı bıçakla diğer çocukları tehdit ederken, o anlar ise bir velinin cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde D.D’nin arkadaşından bıçağı aldığı, ardından bir çocuğun üzerine koştuğu ve tehdit ettiği anlar yer aldı.
Veliler, görüntülerle birlikte emniyete giderek D.D, hakkında şikayette bulunacaklarını açıkladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.