OSB’nin yolları köstebek yuvası gibi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

OSB’nin yolları köstebek yuvası gibi

Bu haber 17 Nisan 2017 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Organize Sanayi Bölgesi adeta köstebek yuvasını andıracak cinsten oldu dense yeridir. Ağır tonajlı araçların daha çok kullandığı yol ağır kış şartları ile birlikte tamamen deforme olmuş durumda.

BU YOLU GÖRMEYEN VAR MI?

Karabük Organize Sanayi Bölgesine gün içerisinde yolu düşen onlarca insan şikayetlerini dile getirirken asıl sorunun bu yolu görüp de hiçbir girişimde bulunmayan yetkililere isyan bayrağını çekmiş durumdalar.

Özellikle bu yolu kullanmaktan ızdırap duyduklarını belirten Nakliyeci esnafı ise bir hayli dertli. Esnaf  “Üç kuruş para kazanıyoruz onu da araçlarının bakımlarına harcıyoruz. Yöneticilerimiz uyuyor mu?” Diyerek şikayetlerini dile getirirken bir an önce yolların yapılmasını arzu ettiklerini söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.