OVACIK’TA 1. KÜLTÜR VE SÜNNET ŞÖLENİ

Avatarı
Karabük Haber tarafından
31 Ağustos, 2014 02:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 3
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
20140830AW180654_04-(1) Ovacık Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kültür ve Sünnet Şöleni’ne vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi 
Ovacık Belediyesi tarafında bu yıl ilk kez yapılan 1. Kültür ve Sünnet Şöleni’nde 10 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımları atıldı.
İlçe merkezlerinde düzenlenen şölene , Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan , Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Ovacık İlçesi’nde düzenlenen sünnet şöleninde 7’den 7’e herkesin eğlenmesi renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların doyası keyfine çıkardığı sünnet şöleninde 10 çocuk erkekliğe ilk adımını attı Ovacık İlçesi sakinleri böylesine anlamlı bir proje başlattığı için Ovacık Belediyesi Başkanı Mustafa Dursun’a teşekkür ederken, Başkan Dursun’da sünnet olan çocuklar birer altın taktı.
Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, belediye olarak bu yıl ilk kez 1. Kültür ve Sünnet Şöleni yaptıklarını söyleyerek, “30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen 1. Kültür ve Sünnet Şölenine katılan tüm yöre halkımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin geleneksel hale getirme gayretimiz olacak. Ovacık yıllardır üvey evlat gibi kalmış ama bu saatten sonra bizler bu ilçeyi her şekilde sesini duyurmak için çalışacağız. İlçemizde ilk defa böylesi bir etkinlik yapıyoruz ve bundan sonra bu ilçe hiçbir zaman yalnız kalmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

OTLUK ALANDA BAŞLADI 4 EV ZARAR GÖRDÜ

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
13 Temmuz, 2025 01:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 40
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'te otluk alanda çıkan yangında 2'si metruk olmak üzere 4 ev zarar gördü. Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle Gazi Sokak'ta otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede çevredeki yapılara sıçradı. Alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Sokağın dar ve yokuş olması itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırırken, yangını söndürme çalışmalarına polis ve vatandaşlar da destek verdi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında 2'si kullanılmayan metruk yapı olmak üzere 4 evde hasar oluştu. Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, olay yerine gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Çetinkaya, yaptığı açıklamada kentte 3 ayrı noktada yangın çıktığını bildirerek, vatandaşları yangınlara karşı alınan tedbirler konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.