REKTÖR POLAT’A ZİYARET « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

REKTÖR POLAT’A ZİYARET

Bu haber 06 Ekim 2015 - 0:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve Yönetim Kurulu Üyeleri KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Makamda gerçekleşen ziyarette konuklar; Karabük Üniversitesi’nin büyüyüp gelişmesinin sadece üniversite için değil, Karabük içinde çok önemli olduğu vurgusunu yaparak; şehrin ekonomisine, eğitimine, kültürüne ve gelişmesine katkı sağlayan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen üniversitenin Karabük için yapabileceği çalışmaların sonuna kadar destekçisi olacaklarını, Üniversiteye katkı anlamında her zaman olduğu gibi bundan sonra da her konuda desteğe hazır olduklarını belirttiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Üniversitesi’nin başarısı ve Karabük için her türlü işbirliğine her zaman hazır olduğunu belirterek, Karabük Üniversitesi’nin kentiyle ve tüm paydaşlarıyla bir bütün olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep birlikte el ele güzel çalışmalara imza atılacağını ifade etti.
Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.