Ruhsar Demirel’den ‘Postacı Ve Tavuk’ Yorumu « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Ruhsar Demirel’den ‘Postacı Ve Tavuk’ Yorumu

MHP KARABÜK İL BAŞKANLIĞI’NIN 11. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILDI. KONGREYE, MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ RUHSAR DEMİREL, KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, OVACIK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DURSUN, 21. DÖNEM MİLLETVEKİLİ İLHAMİ YILMAZ, MHP İL BAŞKANI BURHANETTİN ARSLAN, MERKEZ VE İLÇE BAŞKANLARI İLE PARTİLİLER KATILDI.

Bu haber 08 Şubat 2015 - 17:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, “Milletvekilleri milletin derdini anlatsın, milletin derdine derman olsun diye seçiliyor. Postacılık yapsın diye değil. Bütün Milliyetçi Hareket Partililer adına söylüyorum ki, onurla, gururla ve layıkı ile taşıyorum postacılık yapmıyorum. Ne saraydaki sultan için, ne İmralı’daki cani için, ne Oslo’daki üçüncü göz için postacı değiliz” dedi.

MHP Karabük İl Başkanlığı’nın 11. Olağan Genel Kurul toplantısı Kapalı spor salonunda yapıldı. Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, 21. Dönem Milletvekili İlhami Yılmaz, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, merkez ve ilçe başkanları ile davetliler ve delegeler katıldı. Kongre ilköğretim 2. sınıf öğrencisi Alptuğ Miraç Aşar’ın salonda bulunanlara ‘Ülkücü Yemini’ yaptırması ile başlayarak daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ruhsal Demirel’in divan başkanlığı yaptığı kongrenin açılışında konuşan İl Başkanı Burhanettin Arslan, partisinin 46. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “46 yıldır adına namına şanına yakışır bir şekilde Türkiye Cumhuriyetine bağlı örf adet geleneklerini yaşayan, üniter devlet yapısından asla taviz vermeyen, bayrağı , milleti ve devleti için canını feda edecek bir partinin mensubu il başkanı olarak sizlerden ve partimden gurur duyuyorum. Gün birlik günüdür. Gün beraber ve güçlü olma günüdür. Lütfen bütün kırgınlıklar ve dargınlıklara son verip tek yumruk tek vücut olma gayreti içerisinde olalım. Haziran 2015 seçimlerine hep birlikte omuz omuza katılalım. Gücümüzü mahalli seçimlerde gösterdiğimiz gibi, genel seçimlerde de gösterip iki milletvekili alma yolunu bulalım” dedi.

“POSTACI DEĞİLİZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ise, “Bizim ne İmralı’ya, ne Oslo’ya, ne Kandil’e, ne Kobani’ye oraya buraya selamımız olmaz” diyerek, “Biz Türk Milletinin selamını alır getirir götürürüz. Bir milletvekili olarak ta başka bir postacılık yakışmaz diye düşünüyorum. Milletvekilleri milletin derdini anlatsın, milletin derdine derman olsun diye seçiliyor. Postacılık yapsın diye değil. Bütün Milliyetçi Hareket Partililer adına söylüyorum ki, onurla, gururla ve layiki ile taşıyorum postacılık yapmıyorum. Ne saraydaki sultan için, ne İmralı’daki cani için, ne Oslo’daki üçüncü göz için postacı değiliz” dedi.

Türk olmanın zor olduğunu da belirten Demirel, “Kırım’da, Bosna’da Kerkük’te de zor. Bunlar insana göre değer biçiyor. Bin odalı sarayda oturuyor asgari ücretten bin lirayı esirgiyor. Böyle bir esnaflıkları var. Asgari ücret 949 lira ama saray bin odalı. Sultanıma yakışır diye orda geçiyor, gösteriyor. Türkiye’de kime sorarsanız sorun ülkede sorun nedir diye işsizlik, istihdam yok diyor. Geçim sıkıntısı var diyor. Bunun üçü de ekonomik sebepler. Ama sultan çıkıyor diyor ki, bu ülkede ekonomik istikrar var diyor. Yoksullukta istikrar var bu ülkede, yolsuzlukta istikrar var bu ülkede” ifadesinde bulundu.

“TÜRK KADINI ASLA TAVUK OLMAZ”

Türk kadının tavuk olmasının beklendiğini kaydeden Demirel, şunları söyledi:

“Hanımefendiler lütfen kendinizi kullandırmayın. Seçim zamanı gelince kadını onu yaptık bunu yaptık diyorlar. Son zamanlarda şu var; kadınlar tavuk mudur? Diye ben sormaya başladım. Oturduğu yerden üreten tek canlı tavuktur. Bunlar Türk kadınından tavuk olmasını bekliyor. Türk kadını asla tavuk olmaz. Bir çocuk doğurursan 200, iki tane doğursan 400, üç tane doğurursan 600 TL diyorlar. Çift sarılı yumurta daha pahalı, ikiz doğurana ne yapacaklar onu bilmiyorum. Vatandaş üçüz doğurunca üçüne çeyrek mi? Ya da tam altın mı vereceksiniz? İnsanların doğumunu bile sorun haline getirdiler. Ne kadın üzerinden ne de ekonomik istikrar üzerinde aslında söyleyebilecekleri hiçbir şey yok.”

İl Başkanı Burhanettin Arslan başkanlığındaki MHP Karabük İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

“Nuraydın Köse, İbrahim Balık, Gürkan Malkoç, Ümit Hakan Yılmaz, Kemalettin Tan, İsmail Köse, Sabri Yıldırım, Ali Şık, Işıl Toker, Sibel Şirin, Adnan Bostancı, İsmail Ova, Abdullah Küçüktepe, Halil İbrahim Karataş, Tahsis Düzyer, Hidayet Büyükdoğan, Kenan Emdi, Ali Makaracı, Cemil Kaymak ve Abdullah Terzioğlu. Üst kurul delegeleri: Burhanettin Arslan, Rafet Vergili, Mustafa Dursun ve Muharrem Asker.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.