SAFRANBOLU TSO’DAN AİLE İÇİ KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

SAFRANBOLU TSO’DAN AİLE İÇİ KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ

Bu haber 07 Mart 2016 - 19:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine ücretsiz olarak ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ eğitimi düzenlendi.
‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ eğitimi Argestar Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Dr. Naci Çuhacı tarafından verilirken eğitime çok sayıda üyenin yanı sıra Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar katıldı. Düzenlenen eğitimde konuşan Safranbolu Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, üyelerin sektörlerinde daha da başarılı olmaları için birçok ücretsiz eğitim verdiklerini ifade ederek, “Gerek dünyada, gerek ülkemizde başarılı olmuş şirketlerin yapısına baktığımızda çok büyük oranda aile şirketleri olduklarını görüyoruz. Yapılan araştırmalara göre bu oran ülkemizde yüzde 95 civarı iken, ABD’de yüzde 96, İtalya’da yüzde 98, İspanya’da yüzde 80, İngiltere’de yüzde 75, Portekiz’de yüzde 70, İsviçre’de ise yüzde 90’lara yaklaşmaktadır. Ancak acı olan şudur ki dünyada ikinci kuşağın yönetiminde yaşamını sürdürebilen aile şirketlerinin ortalaması yüzde 5’i geçmemektedir. Türk aile şirketlerinin karşılaştığı en temel sorun kurumsal yönetim eksikliğidir. Bizde üyelerimizin işlerinde daha başarılı olmaları, kurumsallaşmaları yolunda adımlarını daha sağlam atmaları için böyle bir eğitim verdik. Eğitimimize katılan tüm üyelerimize eğitimin verimli olmasını diliyor. Üyelerimize katkı sağlayacak eğitimler vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.