Samsun’da Yoğun Kar Yağışı

blank
tarafından
17 Şubat, 2015 09:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 3
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankSamsun’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar iki gün tatil edildi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün ’Orta Karadeniz’de Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı havanın etkisini göstereceği’ açıklamasının ardından beklenen kar yağışı sabah erken saatlerinde geldi. Tipi şeklinde yağan yoğun kar, kısa sürede şehri beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime iki gün ara verildiğini duyurdu. Kurumun resmi web sitesinden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde 17-18 Şubat tarihlerinde iki gün süre ile tüm eğitim-öğretim kurumlarında eğitime ara verilmiştir” denildi.

Sabah okula giden öğrenciler, tatil haberiyle evlerine döndü.

Kar yağışı aralıksız devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük için Almanya’da birlik ve beraberlik gecesi hazırlığı

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
07 Aralık, 2025 18:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 43
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Avrupalı Türk Girişimciler Derneği (ATGB) yöneticileri ve Almanya Karabük-Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Yirmibeşoğlu ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya ATGB Genel Başkanı Orhan Buyurman, Genel Sekreter Muharrem Uslubaş, Genel Başkan Yardımcısı Nizamettin Barutçu, Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Döngel ile Almanya Karabük-Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yalçın Yirmibeşoğlu katıldı. Yurt dışında yaşayan Karabüklülerin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye yönelik yapılan görüşmede, Karabük’e yönelik yatırımlar, iş birliği imkânları ve karşılıklı istişare konuları detaylı şekilde ele alındı. Görüşmenin oldukça verimli geçtiği ifade edildi. Toplantıda, 27 Aralık’ta Almanya’da düzenlenecek olan Birlik ve Beraberlik Gecesi için AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve İl Başkanı Ferhat Salt’a davet iletildi. Davetten duydukları memnuniyeti dile getiren Keskinkılıç ve Salt, gösterilen misafirperverlik için dernek yöneticilerine teşekkür etti. Yetkililer, yurt dışında yaşayan hemşehrilerle Karabük arasındaki gönül bağını güçlendirmeye devam edeceklerini belirterek, "Hemşehrilerimiz nerede olursa olsun, Karabük’ün gelişimi, kalkınması ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" mesajını verdiler.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.