SAYIN VEKİL ŞENLİKLERE GELMİŞ, BENİM HABERİM YOK! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

SAYIN VEKİL ŞENLİKLERE GELMİŞ, BENİM HABERİM YOK!

Bu haber 20 Ağustos 2016 - 19:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yenice ilçesinde geleneksel hale getirilen ve önceki hafta sonu 3. sü düzenlenen Göktepe Yayla şenlikleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Hafta sonu yaşananlar için “Açıkca ifade etmek gerekirse olup bitenlere meşhur bir atasözü ile cevap vermek isterim. Eskiler ‘Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim’ demişler. Yenicemizdeki genel durum da bundan ibarettir” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Zeki Çaylı ses getirecek açıklamalara imza attı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Hakkındaki iddia ve ithamları reddeden Yenice Belediye Başkanı şunları söyledi;

“Yenice’de her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Göktepe Şenlikleri bu yıl da köy muhtarlığımızın organizasyonluğunda gerçekleştirildi. Şenliklere gelen herkes gibi bizde oraya muhtarlığın daveti üzerine gittik. Şenliklerin yapılacağı Pazar günü bir takım tatsız olayların olduğu iddiaları ve bu iddiaların şahsım tarafından yaptırılıyor diye haberlere taşınmış olmasından dolayı fevkalade üzgün olduğumu belirtmek isterim.

İSTİFA EDERİM!

Şunu açıklıkla belirtmek isterim ki; Şenliklerin yapılacağı günün sabahı Milletvekilimiz Sayın Burhanettin Uysal ve beraberinde bazı AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Eflani Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Ertuğrul’da ilçemize gelmişler. İlçemize geldiklerinden keşke bilgim olsaydı. Onları karşılayabilseydim. Ayrıca, kendilerinin şenlik alanında ağırlamakta sıkıntılar olduğu iddia ediliyor, bu konudan da kesinlikle bilgim yok. Bilgimin olmadığı yerde de konulara benim dahil edilmem hiç hoş değil. Sayın Vekil ve beraberindekiler ile gün içerisinde kesinlikle birlikte olmadım. Olduğumu ispat etsinler istifa ederim.

Şehrimizin siyasi büyüğü Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin beyin şenlikler için ilçemize geleceğinin bilgisi verilmesi üzerine Belediyemiz ve AK Parti ilçe teşkilatlarımız çalışmalarını bu yönde sergilemiş ve karşılamayı da yapmıştır. Şayet Milletvekilimiz Burhanettin Uysal’da geleceğini bilgi vermiş olsaydı aynı hassasiyeti kendisine de gösterirdik. Ama altını çizerek söylüyorum Burhanettin bey ve beraberindekilerin ilçemize ne geleceğinden ne de geldiğinden kesinlikle bilgimiz yoktu.

DAVETLERİMİZE İŞTİRAK ETMEDİ

Milletvekilimiz Burhanettin bey ile şahsım ve Yenice İlçe Teşkilatları arasında bir takım husumetlerin olduğu söyleniyor. Böyle bir durum bizim açımızdan kesinlikle yoktur. Şu konuyu belirtmekte de yarar var. Burhanettin beyi hem şahsımın hem de ilçe başkanımızın özellikle makamına giderek farklı günlerde davetlerimiz oldu ama kendisi bu davetlerimize iştirak etmedi. Yortan Beldesine geldi bilgimiz olmadı, Güney köyüne iftara geldi bilgimiz olmadı.

SEÇİMLERDE ELİNİ CEBİNE ATMADI

Burhanettin Bey AK Parti Milletvekili Adayı olarak belirlendiği gün biz seçim gününe kadar Yenice AK Parti teşkilatları olarak yorulmadan usanmadan çalıştık. Sayın Vekil seçimlerde Yenice için elini hiç cebine atmış mı acaba. Hiçbir akıl seçimlerde AK Parti’nin Yenice’den aldığı oyu da küçümseyemez!

BENİM AKRABAM DEĞİL!

Yine bir basın organında benim akrabamın FETÖ soruşturmasından gözaltına aldındı/tutuklandı haberini yapmış. Sadece Çaylı soyadını ben taşımıyorum. Kesinlikle bu bir yalan haberdir. Zira bu konu ile ilgilide gerekli adli girişimlerde bulunduk. Oradan buradan duyumlarla habercilik olmaz…

DEVLETİN ARABASINI, YAKITINI KULLANIYOR

Yenice Belediyesi olarak özveri ile usanmadan bıkmadan milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Tabiki bu çalışmaları yaparken de sayın büyüğümüz Mehmet Ali Şahin beyin de büyük yardımlarını alıyoruz. Bakın Yortan Beldesine ne çalışma olmuş, beldeye ne katmış, ne getirmiş. Başkanın ikametine bakın, devletin arabası ile her gün sabah Karabük’ten geliyor akşam Karabük’e gidiyor. Devletin arabasını, yakıtını kullanıyor. Neden bunlar sorgulanmıyor.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.