“KAFASI ESTİKÇE KONUŞMAYACAK!” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

“KAFASI ESTİKÇE KONUŞMAYACAK!”

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI TÜMURÇİN SAYLAR, MHP MİLLETVEKİLİ DURMUŞ YALÇIN İÇİN ÖYLE KAFASINA GÖRE KONUŞMASIN DİYEREK TEPKİSİNİ ORTAYA KOYDU.

Bu haber 21 Ağustos 2015 - 12:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, MHP Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın’ın yaptığı açıklamalara karşılık, “Dört top kağıt göndermesine gerek yok, biz ona bir dosya kağıdı gönderlim, Karabük’e ne hizmetler yapacakmış da görelim” dedi.

İl Başkanı Saylar, Milletvekili Yalçın ile ilgili olarak, erken seçim kararı alınmasının ardından milletvekili Yalçın’ın da görev süresi 6 aymış dediğini ancak kendisinin bu cümleleri farklı yerlere çektiğini söyledi.

“KAFASINA GÖRE KONUŞMA ŞANSI YOK”

Milletvekili’nin öyle kafasına göre konuşma şansı yok diyen Saylar, “ Kendisi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kurumlarla ve Yenice ile ilgili konuştukları cümleleri esefle dinledim. Önce İl Müdürlüklerinden bilgi alsın ondan sonra konuşsun. Kendisi milletvekili, öyle kafasına göre konuşma şansı yok. Önce gidecek il Müdürlüklerinden bilgi alacak ondan sonra konuşacak. Bu bir erken seçim değil, tekrar seçim. Biz kendisine diyoruz ki, dört top kağıt göndermesine gerek bir ona bir dosya kağıdı gönderelim, Karabük’e ne hizmetler yapacakmış da görelim. Partisi ülkeyi yönetmek istiyor mu, yönetirse neler yapacak bizde görelim. Biz Karabük’ün önüne 78 tane proje koyduk ve bununda bedeli 6 milyar lira. Kendisi bir tane proje üretmiş mi, proje üretsin öyle gelsin karşıma. Karabük halkına ne yapacağız. Laf mı üreteceğiz, iş mi üreteceğiz. Kurum müdürlerine gidecek bilgi alacak. Milletvekili öyle kafasına göre değil, gider kurumlardan bilgi alır, AK Parti ne yapmış ne işlemler yapmış onla ilgili bilgiler alsın ona göre konuşsun” dedi.

“MHP, NE KALEYE NE FORVETE, NE DE ORTA SAHAYA GEÇİYOR”

İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin erken seçimde Mehmet Ali Şahin olsa bile bir şey değişmez ifadesine de değinerek, “ Biz kişilere bağlı konuşmuyoruz, biz şuandaki Türkiye’de ülkenin yönetimi açısında baktığımız zaman AK Parti bu ülkeyi yönetmek istiyorum diyor. Sandıktan çıkan koalisyona karşı gelin beraber yönetelim dememize rağmen MHP yanaşmıyor. Yanaşmamasından dolayı da şuandaki tabanda muhafazakâr ve milliyetçi insanların hükümetsiz ülke kaldığından dolayı da halkımızın bu seçimde buna göre değerlendireceğini düşünüyoruz. Koalisyon kurulmadığından 60 günde ülkenin geldiği hali görüyoruz. Hükümet olmayınca , terör bir taraftan erken seçim olmasın diye azdırılıyor, içteki bazı hainler buna çanak tutuyor. Ekonomide ayar bozukluğu meydana geliyor. Bu anlamda da gelin beraber hükümet kuralım ülke rahatlısın, hem terör ve hem de ekonomik anlamda beraber yürütelim diyoruz. Ama biz MHP’ye kaleye geç diyoruz gelmiyor, defansa gel yok, orta saha oyna yok, forvete geç oda yok. Gel penaltı oldu at diyoruz onu da atmıyor. Halkımız bunu nerden bilecek diyoruz bizde. Bizim şahsılar işimiz yok. Biz partilerin ön görmüş oldukları fikirlerle konuşuruz. Bu fikirleri ortaya koyuyoruz. Bir parti ülkeyi yönetmek için çıkıyoruz, bir partide hiç bir yere gelmemek için” ifadesinde bulundu.

“CUMHURBAŞKANI’NI TARTIŞMAK ÜLKEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ”

Saylar muhalefet partilerin koalisyon hükümeti kurmadıkları gibi, erken seçim yapalım demelerine rağmen ona da karşı çıktıklarını da kaydederek, “ Genel merkezimizin şuanda halkımızın yüzde 41’inde gelin bir muhalefet partisi ile koalisyonla hükümeti kurun dediğini ve bu anlamda CHP ve MHP’ye objektif bir şekilde getirdik. Ancak her iki partide kırmızı çizgileri içinde Cumhurbaşkanı ile alakalı öngörüleri var. Bu Cumhurbaşkanı ile alakalı bir öngörü değil ki, koalisyon. Cumhurbaşkanı koalisyonla alakalı bir madde olmamalı. Cumhurbaşkanı yüzde 52 oy almış ve bu millete Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş. Yüzde 52 oy almış bir Cumhurbaşkanı tartışmak ülkeye ne fayda sağlayacak. Biz diyoruz ki gelin bu ülkeyi birlikte yönetelim diyoruz, birileri diyor ki ben bu taşın altına elimi koymam. Kaçak güreşmeyeceksin, geleceksin ülkeyi beraber yöneteceksin. Baktık gelmiyorlar erken seçim yapalım diyoruz ona da karşı çıkıyorlar. Gel beraber kuralım kurmuyorlar, erken seçime gidelim gitmeyelim. Vatandaşın şuanda gördüğü durumu seçimde değerlendirecektir. Ülkenin geldiği konumu herkes görüyor. Güneydoğu bölgesinde şuanda PKK ile yapılan mücadelenin hangi istihbarat örgütleriyle olduğunu tüm toplum görüyor. Kalleşçe, haince, şerefesizce yapılan bu saldırılara birileri hala basında terörist ve hain bile diyemiyor. Bu hainlere hainliklerin hesabı mutlaka sorulacak. Ama bu ülkenin içersinde hainlere destek verenlere de hesap sorulacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.