ŞİMŞEK’TEN MÜSİAD’A ÇİFTE ZİYARET « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ŞİMŞEK’TEN MÜSİAD’A ÇİFTE ZİYARET

FOTO: CUMHURİYET BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK, MÜSİAD DÜZCE ŞUBESİNE ÇİFTE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ. ŞİMŞEK HEM HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ, HEM DE VEDA ETTİ.

Bu haber 28 Ocak 2015 - 23:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, MÜSİAD Düzce Şubesine çifte ziyaret gerçekleştirdi. Şimşek hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de veda etti.

MÜSİAD genel kurul sonrasında tekrar başkanlık koltuğuna oturan İsmail Çakmak’a, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Manisa’ya Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Akif Celalettin Şimşek, MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de veda etti. Çakmak’a yeni döneminde başarılar dileyen Şimşek, yeni oluşturulan yönetim kurulunu da tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Çakmak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şimşek’e teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.