SOKAK ÇOCUKLARI VAKFI’NDAN TUNÇ’A ZİYARET « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

SOKAK ÇOCUKLARI VAKFI’NDAN TUNÇ’A ZİYARET

SOKAK ÇOCUKLARI VAKFI BAŞKANI MİRZE ŞİMŞEK, AK PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ’U TBMM’DEKİ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, VAKFIN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Bu haber 27 Ocak 2015 - 10:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sokak Çocukları Vakfı Başkanı Mirze Şimşek, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sokak Çocukları Vakfı Başkanı Şimşek, ziyaretinde, sokak çocuklarının en önemli probleminin, barınma ve istihdam olduğunu belirterek, son yıllarda bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının önemli çalışmalarının olduğunu, vakıf olarak ta yaptıkları çalışmalarla, sokak çocuklarının eğitim, rehabilitasyon, barınma ve topluma geri kazandırılma noktasında gönüllüler ordusuyla birlikte çalıştıklarını belirtti. Sokağa terk edilen uyuşturucu tacirlerinin tehditlerine maruz kalan çaresiz evlatlarımızın bir tanesini bile topluma geri döndürebilirsek bin hayata can suyu vermiş gibi oluruz diyen Şimşek, vakfın yaptığı çalışmalara destek olan tüm gönüllülere de teşekkür etti. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta Sokak Çocukları Vakfı Başkanı Mirze Şimşek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, AK Parti hükümeti olarak bu alanda da önemli çalışmaların hayata geçirildiğini, sivil toplum kuruluşlarının da sokak çocuklarına sahip çıkmasının takdire şayan olduğunu söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.