Tanju Çolak Galatasaray’a Şans Tanımadı

blank
tarafından
14 Şubat, 2015 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 3
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
blankSamsun’da konuşan eski milli futbolcu Tanju Çolak, “Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Fenerbahçe ya da Beşiktaş şampiyon olur” dedi.

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmede bulundu. Çolak, “Galatasaray’ın oynadığı oyun bana keyif vermiyor. Kolay kazanamıyorlar, çok zorlanıyorlar, defansta çok açık veriyorlar. Bir futbol adamı olarak da çok şanslı görmüyorum. Hamza hoca geldikten sonra bir toparlanma var. Hamza hoca geldikten sonra takım bir tempo ve bir ivme kazandı. Ama Hamza hoca bunu tek başına toparlayamaz. Galatasaray’ın orta sahası çok kötü. Melo tribüne oynuyor, Selçuk yanlamasına oynuyor, dikine oynamıyor. Defansta ve orta sahasında sorun var. Forvette de Burak olmayınca bu takım nasıl olacak? Galatasaray kolay pozisyon veren bir takım haline geldi. O yüzden Galatasaray’ın şansını az görüyorum” diye konuştu.

“ŞAMPİYON FENERBAHÇE YA DA BEŞİKTAŞ OLUR”

Bu yıl şampiyonun ya Fenerbahçe ya da Beşiktaş olacağını dile getiren Çolak, “Beşiktaş ve Fenerbahçe daha üstün. Fenerbahçe’nin bir maçını izliyorsun her an her şey olabilir. Rize maçına bir bakıyorsun bireysel yetenekli oyuncuları sahne alıyor 4-1 oluyor. Beşiktaş’a bir bakıyorsun hem içeride hem dışarıda kazanıyorlar. Beşiktaş güzel bir hava yakaladı. Şampiyonluğun en büyük adaylarındandır” şeklinde konuştu.

“SAMSUNSPOR SÜPER LİG’İN ADAY ADAYIDIR”

Samsunspor ile ilgili de görüşünü dile getiren Tanju Çolak, “Samsunspor’un oynadığı futbol beni çok mutlu ediyor. Play-Off mutlaka kalacaktır. Bu hafta Boluspor maçını da kazanırsa alır başını gider diye düşünüyorum. Ligin ikinci yarısına baktığınızda Samsunspor’un oyununda büyük bir farklılık var. Ayakları yere sağlam basan bir Samsunspor var. Ligin ikinci yarısında daha iyi oynuyor, ayakları yere daha sağlam basıyor. İnşallah bozulmaz diyorum. Futbol kırılgan bir oyundur. Ama böyle olacağını zannetmiyorum. Çünkü yönetimin arakasında vali, büyükşehir, halk duruyorsa o zaman sorun olmaz demektir. Samsunspor, Spor Toto Süper Lig’in en önemli aday adaylarından biridir” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KAMELYADA ÇIKAN YANGIN EVİ YAKIYORDU

blank
Avatarı
Karabük Haber tarafından
09 Temmuz, 2025 00:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Tıklanma Sayısı: 35
Yorum Sayısı: 0
Ünal Mühendislik
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kamelyada çıkan ve iki katlı eve sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay, Aşağıtokatlı Mahallesi Huzur Sokak'ta meydana geldi. Sedat Coşkun'a ait evin önünde bulunan kamelyada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler eve sıçradı. İhbar üzerine olay yerine Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 4 kişinin tedavisi ambulansta tamamlandı. Maddi hasar oluşan evdeki yangın bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.