TEGV yeni etkinlik dönemine başlıyor « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TEGV yeni etkinlik dönemine başlıyor

Bu haber 15 Şubat 2017 - 14:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TEGV Çaycuma’da yeni etkinlik dönemine başlıyor.
Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocukların güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim sunmaya devam ediyor. TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi gönüllülerin desteğiyle ilkokul ve ortaokul çağındaki tüm çocukların okuldan sonraki zamanlarını değerlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler yaparak çocukların değişimine katkıda bulunmak için var gücüyle çalışıyor. TEGV Çaycuma Öğrenim Birimi 25 Şubat’da “Döneme Merhaba Şenliğiyle” çocuk ürünlerinin sergisi, yüz boyama, oyunlar ve hediyeler ile çocuklara kapılarını açacak ve 28 Şubat tarihi itibariyle etkinliklerine başlayacak.
Yapılan açıklamada,Fen eğlenerek ve matematik eğlenerek öğrenme, okuyorum-oynuyorum, drama, düşler atölyesi, gitar ve satranç kulübü, İngilizce, Türkçe ve matematik etkinlikleri için kayıtların devam ettiği ve gönüllü olmak isteyen 18 yaş üstü bireylerin başvuru yapabileceği bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.