THY, Ordu-giresun Havaalanı’nı Tarifesine Aldı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

THY, Ordu-giresun Havaalanı’nı Tarifesine Aldı

TÜRK HAVA YOLLARI (THY), 2015 YENİ UÇUŞ NOKTALARI BELLİ OLDU. İÇ HATLARDA YENİ AÇILACAK OLAN ORDU-GİRESUN HAVALİMANI HİZMETE GİRMESİYLE BİRLİKTE THY İSTANBUL’DAN TARİFELİ OLARAK UÇMAYA BAŞLAYACAK.

Bu haber 09 Şubat 2015 - 17:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türk Hava Yolları (THY), 2015 yeni uçuş noktaları belli oldu. İç hatlarda yeni açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı hizmete girmesiyle birlikte THY İstanbul’dan tarifeli olarak uçmaya başlayacak.

THY, bu yıl tarifeli seferlere açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı için açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı’na 2015 yılı içerisinde seferlerin başlanacağı kaydedildi. THY’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”Ortaklığımız Yönetim Kurulu’nca, uçak müsaitliğine bağlı olarak Ukrayna’nın Zaporizhia ve Avusturya’nın Graz noktasına; 2015 yılı içerisinde de Ordu-Giresun Havalimanı’na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar verilmiştir.”

Yapılan açıklamaya göre, iç hatlarda yeni açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı hizmete girmesiyle birlikte THY İstanbul’dan tarifeli olarak uçmaya başlayacak. Yolcu talebine göre uçuşların Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden yapılması planlanıyor. THY ayrıca Ankara’dan Ordu-Giresun Havalimanı’na tarifeli sefer açmak için çalışma başlatıyor.

Türkiye’nin ilk deniz üzeri havalimanı olacak Ordu-Giresun Havalimanı, aynı anda iki kente de hizmet verecek. Yıllık kapasitesi 3 milyon yolcu olarak planlanan havalimanı bölgenin dünyaya açılmasına önemli bir katkı sağlayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.