TRAFİK CANAVARI YİNE CAN ALDI… « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TRAFİK CANAVARI YİNE CAN ALDI…

Bu haber 16 Temmuz 2014 - 17:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Untitled-1
Karabük’ün Yenice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti. Olay yerinde kurtarma çalışmaları sürüyor.
Olay, Yenice ilçesine bağlı Kayadibi köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak’tan Yenice istikametine giden Yasin K.’nın kullandığı 54 RD 849 plakalı TIR’A, karşı istikametten gelen Rasim Kurt idaresindeki 67 ES 182 plakalı lüks araç çarptı. Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Feci kazada otomobilde bulunan sürücü Rasim Kurt, Arzu Kurt, Pembe Kurt ve Turan Kurt hayatını kaybetti. Sıtkı Kurt ise yaralı olarak Yenice Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sıtkı Kurt burada yapılan müdahalenin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.