TSO BAŞKANI ÇAKIR: “EMITT FUARI’NDA BARTIN STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

TSO BAŞKANI ÇAKIR: “EMITT FUARI’NDA BARTIN STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

BARTIN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI CİHAT ÇAKIR, “EMITT FUARINDA, TARİHİ EVLERİMİZ VE İLİMİZİ TANITICI METERYALLERİN BULUNDUĞU BARTIN STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ” DEDİ.

Bu haber 27 Ocak 2015 - 18:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, “EMITT Fuarında, tarihi evlerimiz ve ilimizi tanıtıcı meteryallerin bulunduğu Bartın standı büyük ilgi gördü” dedi.

Bartın standına büyük ilgi gördüğünü belirten Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, “Türkiye’nin turizm tanıtımında büyük rol oynayan ve turizm fuarcılığında dünyanın en büyük 5’inci fuarı konumuna ulaşan EMITT, her yıl hayata geçirdiği yeni konseptleri ve yenilikleriyle de turizm fuarcılığında öncü bir rol oynuyor. Çok sayıda ziyaretçi akınına uğrayan standımızda Bartın’ın geleneksel yiyecekleri, Amasra Salatası, ayrıca Bartın’ın tanıtılması amacıyla kitap, broşür, CD ile çok sayıda hediyelik eşya dağıtıldı. Batın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin turizme yönelik üretimleriyle yer alırken, bir tarih ve kültür şehri olan Bartın’nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi ve ilimizin turizminin farklı kazanımlar ve değişik açılımlar kazanması amacıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.