Turizmde çesitlilik için Batı Karadeniz’de alternatif rota oluşturacak « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Turizmde çesitlilik için Batı Karadeniz’de alternatif rota oluşturacak

Bu haber 17 Ocak 2023 - 17:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Jolly Yurtiçi Turlar Direktörü Kerem Gökçe, Karadeniz’de yeni oluşturdukları “Karadeniz yaylalar destinasyonu” için Batı Karadeniz bölgesinde inceleme başlattı.
UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan, “en iyi korunan 20 kent” arasında bulunan ve “Osmanlı’nın parmak izi”, “korumanın başkenti”, “kendini koruyan kent”, “açık hava müzesi” gibi unvanları bulunan Karabük‘ün Safranbolu ilçesini merkez alan bir rota oluşturmak için AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile görüşen Gökçe, 12 ili ve bir çok turistlik merkezi içine alacak bir turizm hareketi başlatacaklarını belirtti. Gökçe, daha önce Anadolu’nun bir çok bölgesinde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile birlikte yaptıkları “Mirasım Türkiye Projesi”nde bölgeyi daha çok ön plana çıkaracakları, Trakya, Çukurova, Ege, Güney Doğu Anadolu’dan ayrıca Avrupa, İran ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden bu destinasyonu pazarlayacaklarını paylaştı. Gökçe, bu destinasyon için acentelerine information gezisi yapacaklarını kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.