Türkiye Trial Şampiyonası’nın 5. ayak yarışları Karabük’te « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Türkiye Trial Şampiyonası’nın 5. ayak yarışları Karabük’te

Bu haber 29 Eylül 2016 - 15:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük-Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği (KARDOFF) Kulübü’nün katkıları ile Türkiye Şampiyonası Trial 5. Ayak yarışları Karabük’te yapılacak.
01-02 Ekim tarihlerinde yapılacak ve 2 gün sürecek olan yarışlara 9 takım ve 18 araç katılacak. Kastamonu-Safranbolu yol ayrımı KYK yurdu arkasında yapılacak olan yarışların ilk etabı 1 Ekim Cumartesi günü sabah başlayacak. 2 Ekim Pazar günü sona erecek yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından Off-Road tutkunları katılacak.
Yapılacak yarışlarla ilişkin açıklamalarda bulunan KARDOFF Kulübü Başkanı Ahmet Demir, “Yarışımıza Türkiye’nin dört bir yerinde yarışan yarışçı arkadaşlarımız gelecek. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Yarışlar Türkiye şampiyonası’nın 5 ayak yarışları çok önemli. Sona doğru yaklaşırken takımların burada alacakları her puana ihtiyacı var. Onun için buradaki yarışlar heyecanlı geçecek. İki etap olarak yapılacak yarışların ilk gününde 10 kapı geçilecek. İkinci günde aynı şekilde 10 kapı geçildikten sonra akşam üzeri ödülleri verilecek. Hafta sonu yapılacak olan yarışlara halkımızın da katılımını bekliyoruz. Safranbolu Belediyesi her zaman olduğu gibi bu yarışlara da büyük destek veriyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.