Türkiye’de Bir İlk, İllerimiz Üniversitemizde Buluştu [20.10.2014] « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Türkiye’de Bir İlk, İllerimiz Üniversitemizde Buluştu [20.10.2014]

Bu haber 21 Ekim 2014 - 12:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İlklerin Üniversitesi Karabük Üniversitesi bir ilki daha gerçekleştiriyor. 20-22 Ekim 2014 tarihleri arasında Cumhuriyet Kenti Karabük’ümüzde Cumhuriyet Haftası’nda Türkiye’de ilk defa Türkiye’nin tüm renkleriyle 81 ili, Bayrağımızın sembolü Ayyıldızın altında buluşturan ‘İllerimiz Karabük Üniversitesi’nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor’ etkinliğimiz başladı.

Üniversitemiz Ayyıldızlı Stadyum tören alanında gerçekleştirilen programa Karabük Vali Vekili Tarkan Keskin, Karabük Garnizon Komutanı K. Alb. Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, İllerimizden gelen Konuklar, Üniversitemiz Dekanları ve Müdürleri, Akademik ve İdari Personeli ile çok sayıda öğrencimiz ve Karabük halkı katıldı.

Huzur Üniversitesi olan Üniversitemizde, ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz birlikte güven ortamı içerisinde, Karabük halkıyla bütünleşerek, hemşerilerini bularak ve onlarla paylaşımlarda bulunarak kadim kültürümüzü yaşatmanın sevincini üniversitemizde yaşadılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.