ÜNAL’IN KASTETTİĞİ YÖNETİCİ KİM..? « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÜNAL’IN KASTETTİĞİ YÖNETİCİ KİM..?

Bu haber 24 Şubat 2020 - 15:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’te siyasi sessizlik bozuldu.

AK Parti geçtiğimiz hafta sonu Eskipazar ve Yenice ilçe kongreleri ile yoğun bir gündem yaşadı.

Kongrelerde yaptığı konuşmalar ile bir anda gündemi değiştiren AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal hakkında çıkan haberle ilgili ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Yapılan haberleri tetikçilik olarak nitelendiren milletvekili Ünal’ın en ilginç açıklaması da isim vermeden bu haberlerin bir yönetici tarafından yaptırıldığı sözü oldu.

KİM BU YÖNETİCİ..?

AK Partili Milletvekili Cumhur Ünal’ın hakkında çıkan haberle ilgili AK Parti içinde bulunan üst düzey yöneticinin kendisi hakkında bir basın mensubunu kullanarak haberler yaptırdığı iddiası da gündemi baya meşgul edecek gibi görünüyor.

Diğer taraftan AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’ün de sessizliği hala devam ediyor. Partisinin bir milletvekili hakkında çıkan haberlerle ilgili hiçbir açıklama yapmayan ya da açıklama yapmaktan kaçınan il başkanı Altınöz sessizliğini koruyacak mı?

Özellikle Milletvekili Cumhur Ünal’ın bu haberlerin bir üst düzey yönetici tarafından yaptırıldığı iddialarına cevap vermesi beklenen İl Başkanı Altınöz’ün nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu…

Son olarak bir gazetecinin yapmış olduğu haberi tetikçilik olarak yargılamak milletvekiline yakışmaz ve yakışmadı da. Partisi hakkında, Partisinin Milletvekili ya da mensubu hakkında çıkan haberlere sessiz kalan il başkanı Altınöz’ün bu duruşu da Milletvekili Cumhur Ünal’ın “haberi yaptıran bir yönetici” eleştirisinin hedefindeki isim mi sorularına neden oluyor…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KARABÜKLÜ25 Şubat 2020 / 11:46Yanıtla

CUMHUR ÜNAL’IN KASTETTİĞİ MEHMET ALİ ŞAHİN’DEN BAŞKASI OLAMAZ. İL BAŞKANININ LAFI İLE KİMSE MİLLETVEKİLİNE SARMAZ.