VERGİLİ; DEVLET ERKANINA YAKIŞMAZ..! « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

VERGİLİ; DEVLET ERKANINA YAKIŞMAZ..!

Bu haber 16 Şubat 2019 - 23:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Geçtiğimiz günlerde Yenice Özal Mahallesinde yapımı devam eden Halı Saha inşaatının Yenice Kaymakamı Muhammet Evlice tarafından mühürlenmesinin ardından MHP İl Başkanı Dr.Adem Kar sert bir dille cevap vermişti.

Yenice Belediye Başkanı ve MHP Adayı Zeki Çaylı’nın proje tanıtım toplantısında halı saha konusunda açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Kaymakam Muhammet Evlice’yi basit bir politika yapmakla suçladı.

Yenice ilçesinin kayyumla yönetilmediğini dile getiren Vergili, şunları söyledi: “Gelin Yenice’nin mührünü işin ehline teslim edin. Kayyumlardan Karabük vilayetini kurtarın. Kaymakam Bey’e buradan sesleniyorum. Gerçekten bu kadar basit bir politikanın içerisinde bir halı sahayı mühürlemek devlet erkanına yakışmaz. Bu Yenicelilere, Yeniceli gençlere hizmet etmek için yapılmış bir halı sahadır. Bunun idrakı içerisinde olmalı, İnşallah 31 Mart akşamı, 1 Nisan sabahı Yeniceliler ile birlikte bu mühürü sökeceğimize canı gönülden inanıyorum. Burada parti ayrımı olmaz. Yenice de Zeki Çaylı Beyi tek başına iktidar edelim ve Yenice’ye MHP çatısı altında hizmetin nasıl geldiğini görelim”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Muhlis16 Şubat 2019 / 23:41Yanıtla

Sayın Vergili valilik bu konuda açıklama yaptı. Okumadın heralde. O arsadan muvafakat alınmamış. O arsa Afad inmis. İzin olmadığı halde işe başlanmış. Sen hala yakışmaz fln diyosun. Bu devlet muz cumhuriyeti değildir. Bu devletin kanunları kuralları var. Sizde buna uymak zorundasınız.

    kemal ayna17 Şubat 2019 / 17:24Yanıtla

    muhlis kardeşim hayırdır ismini görmesem burhanettin uysal derdim yorumu yapanı bu kadar devletin resmi belgelerine hakimsiniz demekki