Yardım sevenler derneği 89.kuruluş yıl dönümlerini kutladı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Yardım sevenler derneği 89.kuruluş yıl dönümlerini kutladı

Bu haber 17 Şubat 2017 - 16:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 89. Yılını törenlerle kutlandı.
Zonguldak Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 89. Yılı münasebetiyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi. Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan programda saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.
Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Zonguldak Yardım Sevenler Derneği Başkanı Sabiha Köktürk, “Zonguldak Yardım 89. Kuruluş yılını kutlayan, ismini Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alan derneğimiz kuruluşundan bu güne öncelikle Türkiye Cumhuriyetinin yapılanma sürecinde daha sonra da ülkemizin sosyal ve toplumsal kalkınmasında önemli ve aktif görevler üstlenmiştir. Laik ve Demokratik Cumhuriyet ilkelerinden asla taviz vermemeyi büyük özen göstererek yürüttüğümüz çalışmalarımız genel merkezimiz ve 142 şubemizin birlikteliğinde ülkemizin hizmetine sunulmaktadır. Huzurunuzda dernek çalışmalarımızda gönlünü, emeğini ömrünü veren tüm büyüklerimize ve arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.