Yaşlı Teyze Unutulmadı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Yaşlı Teyze Unutulmadı

YAŞLI TEYZE UNUTULMADI

Bu haber 24 Mart 2015 - 13:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tokat’ın Niksar ilçesinde GOP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) öğrencileri sosyal bir etkinliğe daha imza attılar.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle, Niksar GOP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) öğretmen ve öğrencileri yalnız başına yaşayan, 75 yaşındaki Şerife Töredi adlı yaşlı kadını evinde ziyaret ettiler.

Kurudere Mahallesi’nde tek başına yaşayan 75 yaşındaki Şerife Töredi adlı yaşlı kadını ziyarete Niksar GOP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) Kooperatifçilik Kulübü Danışman Öğretmeni Sait Arslan, Rehber öğretmen Başaran Polat ve A/10-A sınıfında gönüllü öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin ve okul kooperatifi aracılıyla alınan yiyecek ve içecek yardımları yaşlı kadına teslim edildi. Ziyarette ayrıca gönüllü öğrenciler yaşlı teyzenin evinde günlük temizlik yaparak, bir isteği olup olmadığını sordular.

Tek başına yaşayan Şerife Töredi bu anlamlı ziyaretin kendisini duygulandırdığını, yaşlılığın ve yalnızlığın çok zor olduğunu ifade ederek ziyarette bulunanlara teşekkür ve dua etti.

Ziyaretin ardından danışman öğretmen, rehber öğretmen ve gönüllü öğrenciler yaşlı teyzeyle helalaşarak ayrıldılar.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Niksar GOP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) Kooperatifçilik Kulübü Danışman Öğretmeni Sait Arslan, “Bu etkinlik sayesinde yaşlı teyzeye maddi ve manevi destek sağlandı. Ayrıca o mahallede yaşayan bir öğrencimiz devamlı olarak teyzenin işlerinde günlük olarak yardım edeceğini ve yaşlı teyzenin ihtiyaçlarını bize ileteceğini belirtti. Teyzenin çok mutlu olduğu gözlerinden anlaşıldı. Gönüllü öğrenciler toplum hizmeti yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Herkesin bir gün yaşlanacağı bilinci verildi. Çevremizde bulunan yaşlılara mutlaka yardım eli uzatılmalı” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.