YENİCE BELEDİYESİNDE TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

YENİCE BELEDİYESİNDE TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI

Bu haber 18 Temmuz 2020 - 15:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, belediye personeline yapılan korona virüs testi sonucu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Karabük’ün Yenice ilçesinde belediye personeli ve ailesinde korona virüs tespit edilmesinin ardından temas halindeki tüm personele test yapıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Geçtiğimiz günlerde Yenice Belediyesi Mali Hizmetler Müdürümüz Hasan Bağbaşı’nın korana virüs testi pozitif çıkmış ve değerli müdürümüz ile ailesi , Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Tedavilerinin çok müspet gittiğini ayrıca belirtmek isteriz. Bütün bu gelişmelerin dışında müdürümüzle teması olabilecek belediye personelimiz, bugün (17. 07.2020 Cuma ) Karabük Halk Sağlığı Personeli tarafından toplu olarak korana virüs testine tabi tutulmuştur” ifadelerine yer verdi.
Çaylı, akşam saatlerinde çıkan korona virüs test sonucunun tamamının negatif olduğunu, 20 Temmuz 2020 Pazartesi gününden itibaren Yenice Belediyesinde çalışmaların ve hizmetlerin süreceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.