Yenice doğalgaz için kolları sıvadı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Yenice doğalgaz için kolları sıvadı

Bu haber 13 Kasım 2017 - 17:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük’ün Yenice Belediyesi ilçeye doğalgaz kazandırılması adına toplanan 6 bin 500 imza ile EPDK’ya başvuracak.
Yenice ilçesinde emekli eğitimci İbrahim Sazoğlu ve girişimci Birol Karadayı tarafından ilçeye doğalgaz getirilmesi adına başlattıkları 6 bin 500 imzanın bulunduğu dosyayı Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’ya teslim etti.
Belediye Başkanı Zeki Çaylı, kendisine teslim edilen dosyaları Belediye Meclisine taşıyarak oluşturulan komisyon tarafından yapılan çalışmalar ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başvurma kararı aldıklarını söyledi.
Yenice Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile alınan kararın hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunan Başkan Çaylı, “Şehrimizin büyümesi ve gelişmesi için doğalgaz mutlaka Yenice’mize gelmelidir. Bu noktada belediye olarak bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İlçemizde başlatılan kampanya ile yaklaşık 6 bin 500 imza toplandı. Bizlerde Belediye Meclisi olarak yaptığımız çalışma ile doğalgaz konusunda EPDK’ya başvuracağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.