Yoldan çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Yoldan çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Bu haber 10 Mart 2017 - 10:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil refüje çıkarak takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza Ereğli-Alaplı Karayolu’nun Göktepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhammet Ketenk (22) idaresindeki 67 EP 988 plakalı otomobil Alaplı istikametine seyir halinde iken kavşağa girdiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek refüje çıkıp takla attı. Kazayı gören vatandaşlar sürücünün yardımına koşarken, 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan sürücü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Aynı yerde sürekli olarak ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğunu belirten mahalle sakinleri ise yetkililerden önlem almalarını istedi. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.