YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUTUKLANDI « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUTUKLANDI

Bu haber 28 Mayıs 2016 - 9:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan özel okul, dershane, yurt ve pansiyonun bulunduğu 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında 3 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği 3 binanın satıldığını belirlemesi üzerine, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.T.’yi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Öte yandan, dünde bahsi geçen Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metrekare arsa üzerinde bulunan ve gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan N.Ç. (41) gözaltına alınmış, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.