Elektrik Kesintisi Madencileri De Etkiledi « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Elektrik Kesintisi Madencileri De Etkiledi

ZONGULDAK’TA YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİSİ SEBEBİYLE YERİN METRELERCE ALTINDA ÇALIŞAN MADENCİLER, YARDIMCI KURTARMA KAFESLERİ SAYESİNDE YERYÜZÜNE TAHLİYE EDİLİYOR.

Bu haber 31 Mart 2015 - 13:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zonguldak’ta yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle yerin metrelerce altında çalışan madenciler, yardımcı kurtarma kafesleri sayesinde yeryüzüne tahliye ediliyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessesesi’nde yerin metrelerce altında çalışan maden işçileri, elektrik kesintisi sebebiyle 4’er ve 5’erli gruplar halinde yeryüzüne çıkartılıyor. Ocakta çalışan 485 işçi, yardımcı kurtarma kafesi sayesinde yukarıya çıkartılıyor.

Elektrik kesintisi sebebiyle kurtarma planı yapan kurum yetkilileri ise en kısa sürede işçileri yeryüzüne çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.