KARES AVM’de 3 NİSAN ETKİNLİĞİ « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

KARES AVM’de 3 NİSAN ETKİNLİĞİ

Bu haber 04 Nisan 2018 - 10:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karabük ve Demir Çelik İşletmelerinin kuruluşunun 81. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde KARES AVM gelin gibi süslendi.

İl genelinde yapılan etkinlikler çerçevesinde KARES AVM’de etkinliklere katıldı. Gelin gibi süslenen AVM’de Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin vermiş olduğu mini konser görülmeye değerdi.

KARES AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Korkmaz yaptığı açıklamada;  “Karadeniz Bölgesinin en büyük ve en kapsamlı bir AVM’si olarak Karabük halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladık ve Sosyal ve Kültürel amaçlı her türlü etkinliklere kapımız açıktır. Karabükümüzün ve Karabüklünün 3 Nisan’ı Kutlu olsun” dedi

Başkan Korkmaz; AVM’de bulunan bütün işyerlerinin bu etkinliğe vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederek, Karabük halkını AVM’de alışverişe davet etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.