ÖZ’ÜN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞINA ADI GEÇİYOR « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

ÖZ’ÜN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞINA ADI GEÇİYOR

Bu haber 25 Ekim 2018 - 17:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da düzenlenmesi planlanan yerel seçimlerde KARDEMİR AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için isminin geçtiği ifade ediliyor.

Öz: “Genel Başkanımız neyi uygun görürse ona göre hareket ederiz”

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için isminin geçtiği ifade edildi.

2019 Yerel seçimleri yaklaşırken Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için kamuoyunda ismi öne çıkan bazı isimler üzerinde anket yapıldığı belirtilirken, anketlerde ismi en çok ön plana çıkan kişinin KARDEMİRE A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 23-24. Dönem Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz olduğu öğrenildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün Malatya’da en sevilen siyasetçilerden biri olduğu bildirilirken, yaklaşan Yerel Seçimler öncesi Malatya’da ismi en başlarda gündeme gelen kişi olarak görüldüğü ifade edildi.

Malatya’nın en sevilen Siyasetçilerinden biri olan Ömer Faruk Öz  yaklaşan Yerel Seçimler öncesi Malatya’da ismi en başlarda gündeme gelen kişi olarak görülüyor.

23-24. Dönem Malatya Milletvekili olan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz’ün isminin  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında geçmesi Karabük kamuoyunda nasıl karşılanacağı şimdiden merak ediliyor.

Öte yandan konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz, Malatya’da kendisi ile ilgili olarak yapılan anketlerden haberinin olduğunu belirterek, “Şu an için gündemimde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylıgı konusu yok. Bu konuyla alakalı olarak Genel Merkezimizden tarafıma bilgi verildi. Bende kendilerine o makama yakışacak isimler verdim. Şahsım olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı talebim olmayacak.  Ama yine de Genel Başkanımız neyi uygun görürse ona göre hareket ederiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.